May 21, 2009, 10:01 PM

Голгота 

  Poetry » Phylosophy
662 0 25

 

Не ставам за артистка -

не влизам в жалки роли,

животът ме притиска

с житейските неволи.

 

Намразих и лъжата,

презирам изневери,

със гръб към суетата

и фалша лицемерен.

 

Всяка моя гордост

се превръща в слабост,

всяка чужда подлост -

в моя тиха ярост.

 

Загърбихме идеи

и чувства във живота,

битът ни ежедневен

е нашата Голгота.

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??