12 may 2010, 16:42  

Голямо, голямо, колко да е голямо:) 

  Poesía » De humor
2137 1 33

Искам мъж с големи обувки,

 

с големи обувки

 

и по възможност - с възможности.

 

Искам мъж със страстни целувки,

 

със страстни целувки

 

и без порочни порочности.

 

 

 

Искам мъж с най-големи дела,

 

с големи дела

 

и непретенциозни претенции.

 

Искам мъж, непризнаващ беда,

 

непризнаващ беда

 

и коректен без корекции.

 

 

 

Искам мъж със голямо сърце,

 

със голямо сърце

 

и със сърдечна достатъчност.

 

Искам мъж със голямо пар... а-а-а, портмоне,

 

с голямо портмоне,

 

голямо... колко да е голямо?!

 

 

Из "Монолозите на Ева"

© Анна Станоева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??