Искам мъж с големи обувки,
с големи обувки
и по възможност - с възможности.
Искам мъж със страстни целувки,
със страстни целувки
и без порочни порочности.
Искам мъж с най-големи дела,
с големи дела
и непретенциозни претенции.
Искам мъж, непризнаващ беда,
непризнаващ беда
и коректен без корекции.
Искам мъж със голямо сърце,
със голямо сърце
и със сърдечна достатъчност.
Искам мъж със голямо пар... а-а-а, портмоне,
с голямо портмоне,
голямо... колко да е голямо?!
Из "Монолозите на Ева"
© Анна Станоева All rights reserved.
Шеговито, хубавооо, поздравиии!
Лита