6 abr 2017, 1:14

Горгона 

  Poesía » Erótica, Otra
568 0 4

Obra no adecuada para menores de 18 años

Очите – сини като извори планински...


походката е като на газела...


само с поглед разтреперва ти краката...


( тя отлично знае колко има в портмонето ти)


но неистово мечтаеш да се гмурнеш в пещерата 


на ламята. 


Нищо, че е вероятно е горгона прокълната...

 

 

 

 

© Христо Манчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??