Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Очите – сини като извори планински...
походката е като на газела...
само с поглед разтреперва ти краката...
( тя отлично знае колко има в портмонето ти)
но неистово мечтаеш да се гмурнеш в пещерата
на ламята.
Нищо, че е вероятно е горгона прокълната...
© Христо Манчев Все права защищены