Apr 6, 2017, 1:14 AM

Горгона 

  Poetry » Erotic, Other
569 0 4

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Очите – сини като извори планински...


походката е като на газела...


само с поглед разтреперва ти краката...


( тя отлично знае колко има в портмонето ти)


но неистово мечтаеш да се гмурнеш в пещерата 


на ламята. 


Нищо, че е вероятно е горгона прокълната...

 

 

 

 

© Христо Манчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??