6.04.2017 г., 1:14 ч.

Горгона 

  Поезия » Еротична, Друга
566 0 4

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Очите – сини като извори планински...


походката е като на газела...


само с поглед разтреперва ти краката...


( тя отлично знае колко има в портмонето ти)


но неистово мечтаеш да се гмурнеш в пещерата 


на ламята. 


Нищо, че е вероятно е горгона прокълната...

 

 

 

 

© Христо Манчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??