28 ene 2014, 11:08

Горчи 

  Poesía » De amor
944 0 13

Една сълза 

до устните се спря.

Една жена 

в тъгата си се сгуши.

Разлисти се 

отново вечерта,

а лунен лъч 

през облак се промуши.

Погали нежно 

сънени очи -

герани сухи, 

тъжни и изплакани -

пресъхнали от мъка, 

чак горчи

по устните, 

целувка недочакали.


(посветено)

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??