ГОРЧИВА РАВНОСМЕТКА
Всичко свършва някой ден
и обич, и любов, и уважение,
когато от обида си сломен,
изчерпан от безкрайното търпение,
От прошка не простен,ограбен
останал рана, празнота,
от бучката във гърлото задавен,
упустушен от няма самота
Само със сърце в наличност
износено, не чуто ни веднъж
едва от него стон едничък
се отронва като дъжд
======================
Върхът висок се мери с пропастта,
от дъното под него, най-дълбока
Страданието ражда мъдростта,
това навярно е живота...
© Гинка Любенова Косева Todos los derechos reservados
"Върхът висок се мери с пропастта,
от дъното под него, най-дълбока
Страданието ражда мъдростта,
това навярно е живота..."
БРАВО ТИ!!!