13 nov 2008, 7:15

Горчива реалност 

  Poesía » De amor
826 0 2

Горчива реалност

 

Стоя до теб, а не те усещам,

няма го дори и твоят поглед...

Непознат си за мен разбирам,

гордостта е силна, дори пред любовта!

 

Груби думи пълнят очите ми с сълзи,

ти не си този, в който се влюбих...

Огънят на ревността гори в очите ти,

не си признаваш, но боли от самота...

 

Празното легло сега е мойта топлина...

Сърцето бие в тон с тишината...

Тръпки обземат моето тяло,

да не би това да е смъртта?

 

Безчувствен ме поглеждаш,

чувам как ръмжи в тебе яростта,

не искаш вече да си с мене,

а аз знам - това е реалността...

 

Дори целувките от устни топли, нежни,

дори прегръдките в нощта

не могат теб да стоплят

и леда в твоята душа...

© Габриела ЛИСИЧКАТА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??