22 jul 2009, 10:35

Горчиво щастие 

  Poesía » Filosófica
434 0 5

Денят му обещавал сладост лепкава,

с която жажда нова се усилва.

Човек жадувал по-голямо щастие,

и бягал от химерни блянове, кошмарни...

Светът му обещавал вечност някаква

и своите възможни нови кълнове.

Човек жадувал по-голямо щастие

и търсил в раковина своето пристанище...

Дъждът му обещавал сладостно мълчание,

в размити цветове неизличими.

Човек жадувал по-голямо щастие,

горчиво, но на себе си с любов прощавал...

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??