26 jun 2006, 20:36

Горко на този ... 

  Poesía
628 0 2

 

 

 

 

 

 
  
 
Горко на този, който всичко знае, 
на този, който вече нищо не желае.
Не търси нищо, нищичко не чака,
такъв човек живее в сянката на мрака.
Горко на този, който не мечтае вече,
на този,който гледа някак от далече.
Като един страничен наблюдател
безпътен и безличен, без приятел.
И затова аз искам още много да узная,
да търся, чакам, да не спирам да желая.
Във светлина да бъда, да съм откривател,
завинаги да си остана аз един мечтател.
 


03.06.2006 

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??