Господи,
за нас се жертва -
за да ни спасиш!
Струваше ли тази саможертва -
толкова воним!
Вместо братство и любов -
в лешояди се роим.
Мърша сме -
щом търпим!
Не заслужаваме
кръвта пролята,
със свещи не ще
се оневиним.
Дай ни светлината,
след нея да вървим!!!
© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados
Здраве и благодат за всички!
Васе, Той светлина ни е дал... и мъдрост, но дали
ние имаме воля и желание да го следваме..
бъди щастлива..