Горещо е и нека е горещо,
затуй е лятото най - вещо,
но искам само, само още нещо.
Кюфтенце скарата да сеща
( и не, че недолюбвам постна леща ),
с приятел стар да имам среща
и чаша с бира - чаша да пресреща.
Това за нещо друго ме подсеща.
С приятел верен и в лятото горещо
е вече друго, друго нещо.
© Хари Спасов Todos los derechos reservados