24.06.2021 г., 7:12 ч.

Горещо 

  Поезия » Друга
195 0 0

Горещо е и нека е горещо,

затуй е лятото най - вещо,

но искам само, само още нещо.

Кюфтенце скарата да сеща

( и не, че недолюбвам постна леща ),

с приятел стар да имам среща

и чаша с бира - чаша да пресреща.

Това за нещо друго ме подсеща.

С приятел верен и в лятото горещо

е вече друго, друго нещо.

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??