24 июн. 2021 г., 07:12

Горещо 

  Поэзия » Другая
196 0 0

Горещо е и нека е горещо,

затуй е лятото най - вещо,

но искам само, само още нещо.

Кюфтенце скарата да сеща

( и не, че недолюбвам постна леща ),

с приятел стар да имам среща

и чаша с бира - чаша да пресреща.

Това за нещо друго ме подсеща.

С приятел верен и в лятото горещо

е вече друго, друго нещо.

 

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??