11 jun 2007, 19:33

Градините на Ева_IV 

  Poesía
460 0 3
 

 

Сега е модно

                   да се говори

за миналите

                     животи.

Знам, че  ние с теб

сме се срещали вече

                               във Вечността.

Идваш насреща

                         усмихнат.

Сърцето ми
тича пред мен 
 
                                     под ръка 
                                                    с надежда,

а разумът
                         ме дърпа

                                                назад.

Със сигурност

сърцето ми

                    е забравило

болката

               и раните,

но разумът ги пази

                                          някъде

във паметта ми.

Може би затова

                           думите 

замръзват

                   върху устните ми

                                                        непроизнесени,

а дланта  ми се свива

като овъглен

                              есенен

                                           лист

в пожара

                 на твойта ръка.

© Людмила Игнатова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??