21 may 2009, 21:08

Градът с морето 

  Poesía » Otra
589 0 1

Градът, където е морето -

град от самота,

където чайките в небето

са разперили крила...

 

Място, на което бях самичка на света

и само звездите в небето ми подаваха приятелски ръка...

Вятърът свистеше всеки ден,

донасяше ми спомени от друг живот,

в замяна взе душата ми в плен

и се превърнах в робот...

Морето сълзите ми изпи,

макар да бяха те солени -

сега не спира да тъжи - плаче с моите очи...

Вятърът не стихва - вее,

заедно със моето сърце последна песен пее...

 

© Деница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Дишай бриза свеж,
    инак запали си свещ!
    Не че съм много вещ,
    но без да дишаш ще умреш...

Propuestas
: ??:??