Грешката
Къде сгреших? - кажи, любими,
С това ли, че по пътя рисувах картини?
Или защото за целувка всеки миг копнея,
а ти предпочете да отидеш при нея?
Нима имам гордост аз сега да застана пред света,
молейки те да се върнеш, паднала на колена?
Само спомените въртят се в моята глава,
а аз потъвам отново в мрак, забвение и самота.
Ето грешката, накрая я открих...
Грешката е, че в сърцето ми те приютих.
Разбрах, че с любовта болезнено се свиква,
защото раздяла в лицето след миг ти натиква.
Сега е време с теб да се разделим,
защото имаме начин тъгата да заобиколим.
Ще се запомним такива, каквито сме били,
за да не съжаляваме, че душите си сме загубили.
© Цвети Todos los derechos reservados