17.07.2013 г., 19:18 ч.

Грешката 

  Поезия » Любовна
407 0 0

Грешката

 

Къде сгреших? - кажи, любими,

С това ли, че по пътя рисувах картини?

Или защото за целувка всеки миг копнея,

а ти предпочете да отидеш при нея?

 

Нима имам гордост аз сега да застана пред света,

молейки те да се върнеш, паднала на колена?

Само спомените въртят се в моята глава,

а аз потъвам отново в мрак, забвение и самота.

 

Ето грешката, накрая я открих...

Грешката е, че в сърцето ми те приютих.

Разбрах, че с любовта болезнено се свиква,

защото раздяла в лицето след миг ти натиква.

 

Сега е време с теб да се разделим,

защото имаме начин тъгата да заобиколим.

Ще се запомним такива, каквито сме били,

за да не съжаляваме, че душите си сме загубили.

 

 

 

© Цвети Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??