27 dic 2007, 12:27

Грешна жена 

  Poesía » Erótica
1855 2 7

Нощта я съблече с ледени пръсти,
а полъх от вятъра свещите разбуди,
във тъмно загатната свети луната,
звездите еротика рисуваха луди...

Отпусната беше душата тъй грешна,
а спомени пареха клади от страст,
сенките бледи - единствени дрехи,
скриха във тъмното пламнал екстаз.

В стаята тиха картинно прииждаха,
моменти на дръзки стенания мокри,
ръцете сами до желаното стигаха,
устните шепнат кънтящите вопли.

Небето във сиво наплете завеси,
пламнала страст закриха в нощта,
загадъчно скрита - луната поднесе...
дар от самотност на грешна жена.

© Георги Зафиров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??