4 abr 2009, 8:48

Грешник от нощта 

  Poesía » De amor
579 0 4

   Очите ти ме гледат закопнели
               от свят с прозрачно чиста синева.
               Любовна муза в здрача ни весели 
               и с нея аз докосвам те едва...

              Сърцето си разтваряш ти за мене -
              но знай, че грешника съм от нощта.
              И миналото своя дан ще вземе - 
              преди до тебе с радост аз да спра...

 

20.05.2008

© Иван Миланов Шопов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??