Очите ти ме гледат закопнели
от свят с прозрачно чиста синева.
Любовна муза в здрача ни весели
и с нея аз докосвам те едва...
Сърцето си разтваряш ти за мене -
но знай, че грешника съм от нощта.
И миналото своя дан ще вземе -
преди до тебе с радост аз да спра...
20.05.2008
© Иван Миланов Шопов Всички права запазени
Копнеж е!