26 nov 2008, 9:38

Грях 

  Poesía » Otra
638 0 3

Прости, дете, че те оставих онзи ден!

До днес да си простя така и не успях. 

Сърцето ми умря с последния ти поглед,

животът ми е ред от черни дни.

 

И цял живот се лутам из душата празна

отново спомена за теб да възродя.

Останало е само избледняла рана -

болезнено, която вечно ще кърви.

© Весела Йотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??