26.11.2008 г., 9:38 ч.

Грях 

  Поезия » Друга
591 0 3

Прости, дете, че те оставих онзи ден!

До днес да си простя така и не успях. 

Сърцето ми умря с последния ти поглед,

животът ми е ред от черни дни.

 

И цял живот се лутам из душата празна

отново спомена за теб да възродя.

Останало е само избледняла рана -

болезнено, която вечно ще кърви.

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??