Прости, дете, че те оставих онзи ден!
До днес да си простя така и не успях.
Сърцето ми умря с последния ти поглед,
животът ми е ред от черни дни.
И цял живот се лутам из душата празна
отново спомена за теб да възродя.
Останало е само избледняла рана -
болезнено, която вечно ще кърви.
© Весела Йотова All rights reserved.