Хайде...
хайде навън
да полеем цветята
да нахраним гълъбите
дето кацат в душата
да изхвърлим боклуците
да почистим стъклата
да оправим олуците
и да текне водата
всички зимни усмивки
нека съхнат на двора
отворете душите си
усмихнете се
хора
© Радка Миндова Todos los derechos reservados