20 апр. 2012 г., 10:50

Хайде 

  Поэзия » Другая
697 0 12

Хайде...

 

хайде навън

да полеем цветята

да нахраним гълъбите

дето кацат в душата

да изхвърлим боклуците

да почистим стъклата

да оправим олуците

и да текне водата

всички зимни усмивки

нека съхнат на двора

отворете душите си

усмихнете се

хора

© Радка Миндова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??