20.04.2012 г., 10:50 ч.

Хайде 

  Поезия » Друга
694 0 12

Хайде...

 

хайде навън

да полеем цветята

да нахраним гълъбите

дето кацат в душата

да изхвърлим боклуците

да почистим стъклата

да оправим олуците

и да текне водата

всички зимни усмивки

нека съхнат на двора

отворете душите си

усмихнете се

хора

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??