Apr 20, 2012, 10:50 AM

Хайде 

  Poetry » Other
695 0 12

Хайде...

 

хайде навън

да полеем цветята

да нахраним гълъбите

дето кацат в душата

да изхвърлим боклуците

да почистим стъклата

да оправим олуците

и да текне водата

всички зимни усмивки

нека съхнат на двора

отворете душите си

усмихнете се

хора

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??