8 feb 2019, 0:43

Хайку 

  Poesía » Formas orientales
447 0 0

Бели гълъби

летят над Бухенвалд*...

Тихо е. Тихо...

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

*- Бухенвалд - германски концентрационен лагер по време на Втората световна война.

Никога вече война!

 

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??