Feb 8, 2019, 12:43 AM

Хайку 

  Poetry » East forms
448 0 0

Бели гълъби

летят над Бухенвалд*...

Тихо е. Тихо...

© Хари Спасов All rights reserved.

*- Бухенвалд - германски концентрационен лагер по време на Втората световна война.

Никога вече война!

 

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??