8.02.2019 г., 0:43 ч.

Хайку 

  Поезия » Източни форми
432 0 0

Бели гълъби

летят над Бухенвалд*...

Тихо е. Тихо...

© Хари Спасов Всички права запазени

*- Бухенвалд - германски концентрационен лагер по време на Втората световна война.

Никога вече война!

 

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??