5 mar 2022, 13:11  

Хайку 

  Poesía » Formas orientales
354 0 3

Цъфнал в жълто дрян,

онемяла утрин е,

пролет ли е тук.

 

***
Сънувам птици,

блъскат се в стъклото ми.

Жажда за живот.

 

***
Стоманено зло,

галванизиран бодил -

знакът на Звяра!

 

© Стефан Балди Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??