Mar 5, 2022, 1:11 PM  

Хайку 

  Poetry » East forms
346 0 3

Цъфнал в жълто дрян,

онемяла утрин е,

пролет ли е тук.

 

***
Сънувам птици,

блъскат се в стъклото ми.

Жажда за живот.

 

***
Стоманено зло,

галванизиран бодил -

знакът на Звяра!

 

© Стефан Балди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??