16 ene 2019, 0:31

хайку-мантра 

  Poesía » Formas orientales
645 5 9

 

Последно кафе

с вкус като ръждив пирон

от ковчега ми

 

© Росилина Хесапчиева Todos los derechos reservados

Не е депресия, а мантра! Отказах кафето, за да съхраня бъбреците си.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??