Jan 16, 2019, 12:31 AM

хайку-мантра 

  Poetry » East forms
643 5 9

 

Последно кафе

с вкус като ръждив пирон

от ковчега ми

 

© Росилина Хесапчиева All rights reserved.

Не е депресия, а мантра! Отказах кафето, за да съхраня бъбреците си.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??