16.01.2019 г., 0:31 ч.

хайку-мантра 

  Поезия » Източни форми
578 5 9

 

Последно кафе

с вкус като ръждив пирон

от ковчега ми

 

© Росилина Хесапчиева Всички права запазени

Не е депресия, а мантра! Отказах кафето, за да съхраня бъбреците си.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??