12 dic 2008, 21:27

хайку (сезони) 

  Poesía » Formas orientales
699 0 0
 

Мой пленник си.

Листата окапаха,

ти  още си тук.

                                  

 

                                   Цветен листопад,

                                   предвестник на скуката.

                                   Фиеста за нас.

 

 

Мъглата сива

към теб протяга ръце.

Жажда за обич.

 

                                  

                                   Дъждът почука.

                                   Плахо отворих врата

                                   на моя любим.

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??