12.12.2008 г., 21:27 ч.

хайку (сезони) 

  Поезия » Източни форми
700 0 0
 

Мой пленник си.

Листата окапаха,

ти  още си тук.

                                  

 

                                   Цветен листопад,

                                   предвестник на скуката.

                                   Фиеста за нас.

 

 

Мъглата сива

към теб протяга ръце.

Жажда за обич.

 

                                  

                                   Дъждът почука.

                                   Плахо отворих врата

                                   на моя любим.

© Весислава Савова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??