Dec 12, 2008, 9:27 PM

хайку (сезони) 

  Poetry » East forms
702 0 0
 

Мой пленник си.

Листата окапаха,

ти  още си тук.

                                  

 

                                   Цветен листопад,

                                   предвестник на скуката.

                                   Фиеста за нас.

 

 

Мъглата сива

към теб протяга ръце.

Жажда за обич.

 

                                  

                                   Дъждът почука.

                                   Плахо отворих врата

                                   на моя любим.

© Весислава Савова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??