11 nov 2010, 1:35

Харизмено 

  Poesía » De amor
900 0 20

 

Минзухарено никне сърцето ми,

гола поляна доскоро,

и като стадо отвързано светнаха

всички звезди в небосклона.

Аз съм пастирката дето ги пали

с огъня на очите си –

вечно засмяна,

харизмено огнена,

а в скута ми,

кръгла луна е заспала.

Тичай след мен по небесни поляни

и събирай от синьо и златно

китка за радост  и обич -

с нея да се закича палаво,

че съм се чудом зачудила

как появи се отникъде

и неочаквано.

Аз съм ти, либе,

причината на причините

огън да палнеш за двама.

 

МУЗИКА>>>

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??