14 may 2010, 0:46

ххх 

  Poesía » Otra
443 0 1

Живеем в тихо отчаяние

с парализирани мечти.

Далечно Северно сияние

единствено насън блести.

 

Душите - сиво татуирани

от делника ни - луд артист,

оловно някак си гримирани

във цвят опушен аметист.

 

Желанията ни безкрили са,

удавени във самота.

И само в точица на ириса

проблясва цветна красота.

 

И ако можем да рискуваме,

да грабнем нейния възход,

то значи още съществуваме

напук на целия живот.

 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хареса ми мнимият парадокс в последната строфа, а също и картината с опушения скъпоценен камък във втората.
Propuestas
: ??:??