14 mar 2018, 11:42

ххх72 

  Poesía » De amor
315 0 0

                 на Емо

Сега съм толкова различна -

отприщен плач, замръзнал смях,

ту разпиляно хаотична,

ту бяла като чакан грях.

 

Особена съм. Не приличам

дори на себе си, дори

на най-красивото момиче

каквато често бях преди.

 

Очите ми се промениха.

Косата ми и тя угасна.

Лицето ми отплува тихо

в посока, никому неясна.

 

Не съм стихията гореща.

След тебе друга съм.... да знаеш...

Когато в Твоя Свят се срещнем,

по обичта ще ме познаеш!

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??