21 sept 2007, 9:36

Хлад! 

  Poesía
513 0 2
 

21. 09. 2007 г.


Писък от болка звучи

в замразените ми очи.

Пари в тях непознат,

убийствено ням хлад.


Сгърчено в болка лице

крият женските ми ръце.

Напразно от тях струи

нежност. И ме боли.


Късам плътта си с пръсти,

а кръвта ми безпомощно пръска

и копнее от мен да избяга.

А всъщност... не й се налага.


Тя отдавна се е пресекла.

Аз от нея съм се отрекла.

Спря сърцето ми, изтръпна.

Душата ми се отдръпна.


Светът ми се разболя

и аз допуснах това.

Вените му разкъсвах,

но не спирах, а те търсех...


И накрая те открих

сред ненужно написан стих.

Безопасно добър познат,

а наоколо - безчувствен хлад...

© Цвети Пеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??