8 nov 2008, 6:12

Храна на Дявола 

  Poesía » De amor
1238 0 7
      Събрали са се всичките ми дяволи

да палят дива ревност в мене.

Събрали са се - хвърлят зарове,

кой душата ми да вземе.

    Избягаха ми всички ангели.

Обърнаха ми гръб крилатите.

Защо си тръгват? Някой знае ли?

Зарязаха ме на рогатите.

    Събрали са се всичките ми дяволи,

храна за тях съм - бедната душа!

... че нямам истини останали...

        ... и сам отвътре се руша!

    Избягаха ми ангелите „честни" -

цветето поникнало във мен увехна!

Сърцето ми не пее вече песни.

Във него дупка е... и Адът там отекна.

    Събрали са се всичките ми дяволи,

душа да търсят в празно наметало.

Нека търсят! - дяволи ги взели.

Душата ми избяга с твойто тяло!

© Константинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??