Харесва ми да те обичам.
Усмивката ти.
Беше толкова красива.
Аз я прибрах.
В моето сърце.
А там бурята не стихва.
Жестока буря от чуства на любов.
Едва ли някой ден тя ще утихне.
Не мога да не те обичам.
Аз знам какво е любовта.
© Наско кирилов Todos los derechos reservados