2 сент. 2017 г., 22:35

Хубава жена 

  Поэзия » Любовная, Акростихи
659 0 0

Харесва ми да те обичам.

Усмивката ти.

Беше толкова красива.

Аз я прибрах.

В моето сърце.

А там бурята не стихва.

Жестока буря от чуства на любов.

Едва ли някой ден тя ще утихне.

Не мога да не те обичам.

Аз знам какво е любовта.

© Наско кирилов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??