2.09.2017 г., 22:35 ч.

Хубава жена 

  Поезия » Любовна, Акростихове
656 0 0

Харесва ми да те обичам.

Усмивката ти.

Беше толкова красива.

Аз я прибрах.

В моето сърце.

А там бурята не стихва.

Жестока буря от чуства на любов.

Едва ли някой ден тя ще утихне.

Не мога да не те обичам.

Аз знам какво е любовта.

© Наско кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??