Sep 2, 2017, 10:35 PM

Хубава жена 

  Poetry » Love, Аcrostis
658 0 0

Харесва ми да те обичам.

Усмивката ти.

Беше толкова красива.

Аз я прибрах.

В моето сърце.

А там бурята не стихва.

Жестока буря от чуства на любов.

Едва ли някой ден тя ще утихне.

Не мога да не те обичам.

Аз знам какво е любовта.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??